Закупуване, доставяне и въвеждане в експлоатация на ДМА

Обявлението е в архива.
5150524

Публикувана на: 07.08.2023

Краен срок: 14.08.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП) ММ СЕРВИЗ ЕООД

ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП) ЕИК Номер103503538

Предмет на предвидената процедура

Закупуване, доставяне и въвеждане в експлоатация на: - Лазерна маркираща машина-1 бр. - Мобилна маркираща машина с PLC контролер-1бр. - Мобилна маркираща машина с вграден PLC контролер-1бр. - Маркираща глава с контролер (PLC контролер)-1 бр. - Заваръчен апарат с вграден PLC контролер-1 бр. - Машина за индукционно нагряване-1 бр. - Електрически високоповдигач-1бр. - Песъкоструен кабинет –инжекторен тип за бластиране на изделия от неръждаема ламарина със стъклена перла и автоматично събиране на абразива –1 бр. - Автоматична система тип„скрапер“ за събиране на минерален абразив изработена от неръждаема стомана-1 бр. - Автоматична лентоотрезна машина-1 бр.

Обект на процедурата Доставка

Приложим нормативен акт ПМС

Тип на процедурата Избор с публична покана

Прогнозна стойност съгласно обявление 700 000.00

Дата на обявление 07.08.2023

Крайна дата за подаване на оферти 14.08.2023

Описание

За изпълнението на дейността ще бъде проведена процедура за избор чрез публична покана с обособени позиции по реда и условията на ПМС № 80/2022 г. , тъй като предвидената стойност за определяне на изпълнител с предмет „доставки или услуги“, в т.ч. съфинансирането от страна на крайния получател без данък върху добавената стойност е равна или по-висока от 273 812 лв. без ДДС. Във връзка с осигуряване на равно третиране на кандидатите, равнопоставеност и недопускане на дискриминация, бенефициентът ще определи в тръжната документация ясни условия, даващи възможност на най-широк кръг от кандидати да участват в процедурата за избор на изпълнител.

Обявена Да

Прекратена Не

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД