Сайт за обществени поръчки и търгове (ЗОП, чл. 20 ал.4, чл. 44, обяви за събиране на оферти, открита процедура и др.), профил на купувача, агенция за обществени поръчки (АОП), търгове по Европейски проекти, общински, областни, болнични обществени поръчки, официален вестник на Европейски съюз и др., както и частни поръчки, конкурси и търгове за строителство, доставки и услуги. Всичко на едно място.

ГАРАНТИРАМЕ: в Targove.INFO ще намерите най-много обществени и частни търгове от цяла България! Нови бизнес възможности! Директно на имейла Ви.

Защо нас

Нашата мисия е да бъдем в помощ на клиентите ни с качествена и надеждна информация, с висок стандарт и професионализъм. Към всеки клиент прилагаме индивидуален подход и внимание. Само в близко сътрудничество с нашите клиенти можем да дефинираме точните нужди и да предоставим правилната информация.

Разполагаме с многогодишен богат опит в намирането, обработването и предоставянето на бизнес информация за обществени поръчки, което прави възможно създаването на една наистина уникална база данни с актуални търгове.
Главното предимство на нашата услуга е ежедневният мониторинг на над 5000 източника (обявители) на информация за държавни, общински и частни търгове, както и последващата им ръчна обработка, което позволява на нашите клиенти да получат една наистина актуална и надеждна услуга.

Нека Ви го докажем – изпробвайте нашата услуга със 14-дневен напълно Безплатен Тест.

Искате да публикувате търг?
Желаете сътрудничество с нас?
Информация за пресата?


Имейл: office@targove.info

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се