Вертикални сондажи запълнени с пясък за понижаване поровото налягане

Обявлението е в архива.
5488879

Публикувана на: 18.01.2024

Краен срок: 01.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info
ТРЪЖНА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ОБЕКТ: "ВЕРТИКАЛНИ СОНДАЖИ ЗАПЪЛНЕНИ С ПЯСЪК ЗА ПОНИЖАВАНЕ ПОРОВОТО НАЛЯГАНЕ, ПРОКАРАНИ ОТ НАПРАВЛЯВАЩИ ДИГИ НА ХВОСТОХРАНИЛИЩЕ ЛЮЛЯКОВИЦА И ВЗИМАНЕ НА НЕНАРУШЕНИ ЯДКОВИ ПРОБИ ОТ ХВОСТА"

ПОКАНА 

ОТНОСНО: Тръжна процедура за избор на главен изпълнител за обект:

"Вертикални сондажи запълнени с пясък за понижаване поровото налягане, прокарани от направляващи диги на хвостохранилище Люляковица и взимане на ненарушени ядкови проби от хвоста"

            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

"Асарел–Медет" АД, в качеството си на Възложител, отправя тази покана към Вас като евентуален бъдещ главен изпълнител на горецитирания обект.

В случай, че задачата представлява интерес за Вас, моля представете Вашата оферта, изготвена въз основа на закупена от Вас Тръжна документация от Възложителя, в срок до 15:30 часа на 01.02.2024 г.

Тръжната документация се получава от отдел "Строителство" на "Асарел-Медет" АД срещу представен разплащателен документ за платена такса за закупуване на документацията. Стойността за закупуване на документация за участие в процедурата е 250 (двеста и петдесет) лева с ДДС, която сума следва да се преведе еднократно по сметка на "Асарел‑Медет" АД в Уникредит Булбанк, BIC банков код: UNCRBGSF, разплащателна сметка IBAN BG36UNCR 7527 1050 3274 29.

Желателно е при получаване на тръжната документация, да бъде направен оглед на строителната площадка. Крайният срок за оглед на строителната площадка е до 15:30 часа на  27.01.2024 г.

При получаването на Тръжната документация е необходимо да подпишете и заверите "Декларация за конфиденциалност", образец на която ще получите с документацията.

Телефони за контакт:

0357 60491- инж. Здравка КЪРПАРОВ, Р-л отдел "Строителство"

0357 60389 - инж. Димитър РАЛЕНЕКОВ, Инв. контрол

 

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД