Търг с тайно наддаване за отдаване под наем на обект

Обявлението е в архива.
5512377

Публикувана на: 01.02.2024

Краен срок: 16.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги
  • - Смесено обявление
  • - Други

Видове обявления:

  • - .info

О Б Я В Л Е Н И Е


Регионално управление на „ЮЖЕН ЦЕНТРАЛЕН РЕГИОН“ на “БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ЕАД, на основание т.1 от Правила за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители (Приложение № 1 към чл. 29, ал.2 от ППЗПП) и Заповед № РД-24.01-11/30.01.2024 г. на Директора на РУ ЮЦР, обявява търг с тайно наддаване за отдаване под наем на обект: 
1. Две съседни помещения с обща площ от 32.22 кв.м. /тридесет и два точка двадесет и два квадратни метра/, находящи се в западната част на първия етаж на сградата на ПС Скутаре – 4134, с административен адрес в с. Скутаре ПК-4134, Община Марица, ул. „Христо Ботев“ № 33, при граници: изток – фоайе и коридор; запад – дворно място; север – фоайе; юг – стълбище и коридор;
2. Част от собствен имот с идентификатор 21052.1015.390.1.2, с площ от 1 кв.м. /един квадратен метър/, находяща се до входа на паричен салон на ПС Димитровград-Ц, с административен адрес: гр. Димитровград, бул. „Димитър Благоев“ № 15, при граници: север – самостоятелни обекти на БП ЕАД и ВИВАКОМ БЪЛГАРИЯ ЕАД, запад – общи части на сградата, юг – пешеходна алея и улица.  
Начална тръжна наемна цена и стъпка на наддаване -
- обект 1: /Две съседни помещения с обща площ от 32.22 кв.м. /тридесет и два точка двадесет и два квадратни метра/, находящи се в западната част на първия етаж на сградата на ПС Скутаре – 4134, с административен адрес в с. Скутаре ПК-4134, Община Марица, ул. „Христо Ботев“ № 33, при граници: изток – фоайе и коридор; запад – дворно място; север – фоайе; юг – стълбище и коридор/ в размер на 200 /двеста лева/ без ДДС;
- обект 2: /Част от собствен имот с идентификатор 21052.1015.390.1.2, с площ от 1 кв.м. /един квадратен метър/, находяща се до входа на паричен салон на ПС Димитровград-Ц, с административен адрес: гр. Димитровград, бул. „Димитър Благоев“ № 15, при граници: север – самостоятелни обекти на БП ЕАД и ВИВАКОМ БЪЛГАРИЯ ЕАД, запад – общи части на сградата, юг – пешеходна алея и улица/, в размер на 120 /сто и двадесет лева/ без ДДС,
стъпка на наддаване, която е в размер 10 на сто от началната цена, в случай, че търгът премине в явен.
Вид на търга - с тайно наддаване и вид на заседанието – открито;
Начин на плащане - цената се предлага и заплаща в български лева.
Дата, място и час на провеждане на търга - на 15 /петнадесетия/ ден след датата на  публикуване на обявлението за провеждане на търга на интернет страниците на „Български пощи“ ЕАД и на Агенция за публичните предприятия и контрол от 11.00 ч. в сградата на РУ „ЮЖЕН ЦЕНТРАЛЕН РЕГИОН“, пл. „Централен“ № 1, гр. Пловдив.
Ред за закупуване на тръжната документация, размер и начин на плащане на нейната цена и място за получаване, както и размер на депозита - Тръжната документация се закупува от РУ „ЮЖЕН ЦЕНТРАЛЕН РЕГИОН“, гр. Пловдив, пл. „Централен“ № 1 или от ОПС Хасково, гр. Хасково, ул. „Добруджа“ № 14, като преди получаване, същата се заплаща в касата на посочените адреси или по банковата сметка на РУ ЮЦР чрез банков превод по РУ „Южен централен регион“ на “Български пощи” ЕАД в:
Банка: „Централна кооперативна банка” АД – гр.Пловдив.
IBAN: BG64CECB97901053407100
BIС: CECBBGSF.
Тръжната документация се закупува до деня, предхождащ датата на търга.
Цена на тръжната документация – 30 /тридесет/ лева без ДДС.
Размер на депозита за участие в търга – депозита за участие в търга е парична сума в размер на 50 на сто от началната тръжна месечна цена без да се начислява ДДС за всеки от обектите за които ще се участва в наддаването. Депозитът се превежда по банковата сметка на РУ ЮЦР - Банка: „Централна кооперативна банка” АД – гр.Пловдив
IBAN: BG64CECB97901053407100
BIС: CECBBGSF.
Условия за оглед на обекта - след закупуване на тръжната документация и представяне на удостоверение за право на извършване на посещение и оглед, издадено от Директор РУ ЮЦР. Огледът на обекта се извършва от 09.00 до 17.00 ч., всеки работен ден до деня, предхождащ датата на провеждане на търга.
Краен срок за приемане на заявленията за участие - до 10.30 ч. в деня на провеждане на търга в служба „Деловодство“ в сградата на РУ ЮЦР, пл. „Централен“ № 1, гр. Пловдив.
Специални изисквания към участниците - Обектът на търга не може да се отдава за конкурентна дейност, когато са в една и съща сграда с офис на БП ЕАД; за нощни заведения; за дейност на нерегистрирани по Закона за вероизповеданията религиозни общности и ЮЛ с нестопанска цел на такива общности.
Ден, място и час на повторно провеждане на търга - 11.00 часа в сградата на РУ „ЮЖЕН ЦЕНТРАЛЕН РЕГИОН“ на „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“ ЕАД, гр. Пловдив, пл. „Централен“ № 1, на 7-мия /седмия/ ден след датата на първоначалния търг при същите условия.

Лице и телефон за контакти: Димитър Гъров, тел. 0898 752265.

Таг:банкомат, вендинг

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД