Технологично оборудване и екипировка за преработка на плодове

Обявлението е в архива.
5953753

Публикувана на: 08.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 1003800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
ВЕДИМЕКС ООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
831373234
Предмет на предвидената процедура
Закупуване на Технологично оборудване и екипировка за преработка на плодове
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
1 003 800.00
Дата на обявление
08.04.2024
Крайна дата за подаване на оферти
15.04.2024
Описание
Изборът на изпълнител на дейност по Закупуване на Технологично оборудване и екипировка ще се осъществи по реда определен с постановление ПМС № 160 от 01.07.2016 г. за определянето на правилата за разглеждане и оценяване на оферти и сключването на договорите в процедура за избор с публична покана от бенефициенти на безвъзмездна финансова помощ от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Определянето на изпълнител ще се извършва чрез избор с публична покана със следния предмет на процедура: Закупуване на Технологично оборудване и екипировка
Избор с публична покана е процедура, при която право да подават оферти имат всички заинтересовани лица.
Публичната покана съдържа данни за: бенефициента -наименование, телефон, факс, адрес за кореспонденция и лице за контакт; обекта на процедурата за определяне на изпълнител; описанието на предмета на процедурата, количеството или обем; изискванията за изпълнение на доставката ; техническите спецификации; изискванията към кандидатите; проекта на договор; критерият за възлагане ; място, дата и час, до който могат да се подават оферти. Срокът за публичния достъп до поканата няма да бъде по-кратък от 7 дни.
Всички заинтересовани лица подават оферти, които съдържат данни за кандидата; предложение за изпълнение ; ценово предложение за всяка позиция поотделно; срок на валидност; подизпълнителите, които ще участват при изпълнението на поръчката, и дела на тяхното участие, ако кандидатът предвижда подизпълнители.
Получаването, разглеждането и оценката на офертите ще се извършва от трима оценители. Ще се определи и резервен оценител, който да участва в получаването, разглеждането и оценката на офертите, в случай че някой от определените оценители не е в състояние да изпълнява задълженията си. Оценителите съставят протокол за резултатите от работата си, който се представя на представляващия дружеството за утвърждаване.
След утвърждаване на протокола писмено се уведомяват всички кандидати и управляващия орган за извършеното класиране. Дружеството сключва писмен договор за изпълнение с определения за изпълнител кандидат, който включва всички предложения от неговата оферта.

Прикачени документи

Публична_Покана_и_Приложения.pdf Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД