Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5339420

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 44000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОМБУДСМАН

Уникален номер на поръчката: 01449-2023-0002

Предмет на настоящата обществената поръчка, възлагана чрез събиране на оферти с обява е „Изпълнение на дейности, свързани с организиране и провеждане на официални събития, конференции и семинари за нуждите на Омбудсмана на Република България“.
Настоящата обществена поръчка се възлага в изпълнение на ДОГОВОР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВО ПОМОЩ ПО ПРОЕКТ № 2018-1-1440 (6) ПОДКРЕПА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ПРИ НАБЛЮДЕНИЕТО НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА И АСПЕКТИ НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА (PROJECT CONTRACT NO. 2018-1-1440 (6) SUPPORTING NATIONAL HUMAN RIGHTS INSTITUTIONS IN MONITORING FUNDAMENTAL RIGHTS AND THE FUNDAMENTAL RIGHTS ASPECTS OF THE RULE OF LAW).
Предметът на обществената поръчка включва изпълнението на четири дейности, свързани с организиране на обучителни мероприятия, в които се предвижда хотелско настаняване, логистика, осигуряване на конферентна зала, озвучителна техника и учебни материали, а именно:

  • Дейност № 1: Обучение на персонала на Националните институции по правата на човека (НИПЧ) и транснационално обучение от Агенция на европейския съюз за основните права на човека (FRA) и други;
  • Дейност № 2: Пилотно въвеждане на насоки за прилагане на FRA на национално ниво;
  • Дейност № 3: Национален диагностичен семинар за определяне на ключови точки за намеса на независими национални правозащитни органи;
  • Дейност № 4: Национална кръгла маса за местни омбудсмани и други местни заинтересовани страни.

В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на поръчката са подробно описани в Техническата спецификация, приложена към настоящата документация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344076

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД