Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5950320

Публикувана на: 08.04.2024

Краен срок: 18.04.2024

Прогнозна стойност: 100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА N 3 "ДЕТЕЛИНА"

Уникален номер на поръчката: 05139-2024-0001

Предметът на настоящата обществена поръчка е доставка на хранителни продукти, описани в Техническата спецификация, оформена като Приложение № 1.
Хранителните продукти да отговарят на БДС и/или на еквивалентни стандарти, да са придружени с необходимите сертификати. Всички хранителни продукти да са пакетирани и етикирани. Опаковките да са здрави с етикети на български език и да съдържат информация за вида на стоката, нейното съхранение, производителя, качеството, дата на производство и срока на годност, съгласно изискванията на Наредбата за представянето на информация на потребителите за храните (ДВ, обн. бр. 25 от 26.03.2021 г.)
Оценяването на офертите се извършва при избрания критерий „оптимално съотношение качество/цена“, на база следните показатели и тежест за определяне на общата комплексна оценка (КО):
        ТП – Техническо предложение за изпълнение на поръчката – с 50 % относителна тежест в комплексната оценка и максимален брой точки по показателя – 50 точки.
        ЦП – Предлаган процент отстъпка от осреднената месечна цена за всяки от доставените хранителни продукти от бюлетина на „САПИ“ ЕООД – с 50 % относителна тежест в комплексната оценка и максимален брой точки по показателя – 50 точки.
Комплексната оценка – КО на офертата се изчислява по формулата:
              КО = ТП + ЦП
Описание на начина на оценяване на офертите:
1. В техническото си предложение участникът трябва да представи организацията си за изпълнение на предмета на настоящата обява. Оценката на техническото предложение се извършва по точковата система на оценяване по скалата посочена по-долу. То трябва задължително да е съобразено с Техническата спецификация и останалите изисквания, заложени в указанията за представяне на оферти и да не бъде преценено като „неподходяща оферта“.
„Неподходяща оферта“ е тази оферта, която не отговаря на всяко от посочените минимални изисквания от техническите спецификации и на изискванията за изпълнение на услугата или е подадена от участник, който не отговаря на поставените критерии за подбор или за когото е налице някое от посочените в условията на поканата основания за отстраняване.
Оценката по показателя „Техническо предложение за изпълнение на поръчката“ (ТП) се изчислява по следната формула:

ТП = К1 + К2,
като се има предвид, че максималната стойност на показателя е 50 точки и се формира с оглед преценката на обстоятелствата, описани в следните подпоказатели:
Комуникация – К1
В техническото си предложение участникът е описал начините на комуникация (както в екипа на изпълнителя, така и с представителите възложителя), отговарящи на спецификата на предмета на обществената поръчка и е посочил как това ще се отрази на качеството на изпълнение на доставките.
Максимален брой - 25 точки
Вътрешен контрол – К2
В техническото си предложение участникът е предложил система за вътрешен контрол на изпълнението на дейностите, която ще прилага при изпълнение на поръчката, ведно с мерки за вътрешен контрол и мониторинг, отговарящи на спецификата на предмета на обществената поръчка.
Максимален брой - 25 точки.
2.     На оценка подлежи предложения от участника процент от осреднената цена на „САПИ“ ЕООД, по чиято стойност ще бъде доставен всеки хранителен продукт през съответния месец.
 Оценката на всеки участник се определя при прилагане на формулата:
ЦП = min (Цп) /N(ЦП)*50, където:
        Min (ЦП) –  най-ниския процент от осреднената цена на „САПИ“ ЕООД;
        N(ЦП) – процента от предложение на оценявания участник;
        50 – относителната тежест на показателя в комплексната оценка.
Най-висока стойност ще получи най-ниския процент отстъпка от осреднената цена на САПИ ЕООД в рамките на 90 % до 100 % от нея (или отстъпка от 0 до 10 %). Това ограничение се налага с цел да се избегне възможността за последващи искания за прекратяване изпълнението на договора поради нерентабилност и/или невъзможност за доставка на съответните количества хранителни продукти поради резки промени в цените на пазара.
Крайната оценка (КО) на офертата на всеки участник ще бъде определена по следната  формула: 

KОi= ТП + ЦП
Участникът получил най-голям брой точки, което съответства на най-ниски цени на хранителните продукти и най-качествено подготвено техническо предложение се класира на първо място.

URL: https://app.eop.bg/today/378462

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД