Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5950375

Публикувана на: 08.04.2024

Краен срок: 18.04.2024

Прогнозна стойност: 46254.85 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФИЛИРАНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ"

Уникален номер на поръчката: 04412-2024-0001

Предметът на поръчката и по двете обособени позиции включва изпълнение на строително-монтажни и ремонтни работи в сградата на Профилирана езикова гимназия „Никола Йонков Вапцаров“ в гр. Шумен, включ. доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с техническите спецификации и количествените сметки. Пълният обхват (изчерпателното изброяване) на дейностите, дължими от Изпълнителя и включени в предмета на обществената поръчка по всяка от обособените позиции, са посочени в Техническите спецификации за изпълнение на всяка от обособените позиции и в одобрената количествена сметка за всяка от обособените позиции, приложени към документацията за обществена поръчка. 
За обектите по двете обособени позиции на настоящата обществена поръчка не са изработен инвестиционни проекти и не са издадени разрешения за строеж и няма да се изискват такива, тъй като касаят (предвидено е) извършване на текущи ремонтни дейности, съгласно чл. 151, ал. 1 от ЗУТ, във връзка с ДР §5, т. 43 от ЗУТ.
Подробна информация за настоящата обществена поръчка се съдържа в одобрените от възложителя Указания за участие в обществената поръчка.

 

URL: https://app.eop.bg/today/378367

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД