Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5541414

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 06.03.2024

Прогнозна стойност: 69000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАРМАНЛИ

Уникален номер на поръчката: 00056-2024-0004

Предметът на обявата е „ПРОЕКТИРАНЕ И УПРАЖНЯВАНЕ НА АВТОРСКИ НАДЗОР ЗА ОБЕКТ „КОНСЕРВАЦИЯ, РЕСТАВРАЦИЯ И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА НКЦ „ГЕРГАНИНА ЧЕШМА“ HA 4 KM OT ГP. XAPMAHЛИ, ОБЩ. ХАРМАНЛИ, ОБЛ. ХАСКОВО““.
Обявата включва проектиране на консервация, реставрация и благоустрояване на недвижима културна ценност „Герганина чешма“. Обектът е недвижима културна ценност с национално значение. Граници и режими на опазване на недвижимата културна ценност не са определени. Обектът се намира в поземлен имот с идентификатор 77181.15.176 обл. Хасково, общ. Харманли, гр. Харманли, м. Хамаза с площ от 8499 кв.м., Държавна публична собственост, НТП - за исторически паметник, историческо място. Проектът обхваща цялата НКЦ и касае реновиране (консервация и реставрация) на съществуващата чешма, инфраструктура и паметни плочи, както и допълнително облагородяване на територията с ново парково осветление и елементи на малката архитектура, мерки по озеленяването. Техническия инвестиционен проект трябва да отговаря на Наредба № 4 от 21.05.2001 г. на МРРБ за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, Наредба № 4 от 21 декември 2016 г. за обхвата и съдържанието на документации за извършване на консервационно-реставрационни дейности на недвижими културни ценности и да съдържа следните части: Архитектура; Консервация и реставрация – технология; Конструктивна; Електро; Водоснабдяване и Канализация; Паркоустройство и благоустройство; Геодезическа, включително изготвени към тях Количествени и Количествено-стойностни сметки, съгласно Техническа спецификация.
Обявата включва и предоставяне на услуги по упражняване на авторски надзор по време на строителството в обхват съгласно чл. 162 от ЗУТ.
Изпълнението на дейностите, предмет на обявата, следва да се извърши качествено и навременно, в пълно съответствие с действащата нормативна уредба и с изискванията на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/362411

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД