Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5511916

Публикувана на: 30.01.2024

Краен срок: 09.02.2024

Прогнозна стойност: 99360.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ

Уникален номер на поръчката: 00303-2024-0003

Услугата включва:

  •  Предоставяне от изпълнителя на площадка за разтоварване и временно съхраняване на генерираните от територията на община Велики Преслав около 3 680 (три хиляди шестстотин и осемдесет) тона годишно смесени битови неопасни отпадъци.
  • Осигуряване на достъп на специализираните транспортни средства на фирмите, извършващи сметосъбиране и сметоизвозване от територията на община Велики Преслав.
  • Осигуряване на достъп на фирмата, извършваща претоварване и транспортиране на отпадъците до инсталация за третиране за отпадъците.
  • Водене на отчетност за количествата отпадъци по кодове, постъпили за съхраняване и на количествата извозени за третиране чрез автоматизирана система за измерване, в която се въвежда следната информация:
  • 4.1. превозни средства (име на фирмата доставяща отпадъка, регистрационен номер на автомобила, данни от платформената везна (бруто, нето, тара), час на пристигане, час на излизане с данни от платформената везна на изход-празен автомобил);
    4.2. ежедневните количества на входящите отпадъци, постъпващи за временно съхраняване и претоварване;
    4.3. превозни средства (име на фирмата транспортираща отпадъка до инсталация за третиране, регистрационен номер на автомобила, данни от платформената везна (бруто, нето, тара), час на пристигане, час на излизане с данни от платформената везна на изход-пълен автомобил);
    4.4. ежедневните количества на изходящите отпадъци, транспортирани до инсталация за сепариране.
    5. Осигурена охрана на площадката.
    6. 
    Поддържане на площадката за временно съхраняване на отпадъци.

    URL: https://app.eop.bg/today/355921

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД