Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5540933

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ООД

Уникален номер на поръчката: 00688-2024-0006

Предметът на обществената поръчка включва периодична доставка на консумативи за принтери и мултифункционални устройства/по спецификация/ за нуждите на „Водоснабдяване и канализация” ООД – Русе.
Консумативите следват да бъдат нови/неупотребявани/ и оригинални(продукт на производителя на собственост марка или на негов оторизиран представител) или еквивалентни(съгласно посоченото в техническата спецификация) на оригиналните за съответното устройство. Не се допуска предлагане на рециклирани артикули. Стоките трябва да са съобразени с произведените двигателни изисквания за качество и стандарти, да са с маркировка на стойността и да бъдат доставени в опаковката, която да бъде предпазена от натоварването и/или унищожаване по време на транспортирането им, както и по нормативното време на тяхното съхранение. Доставката на консумативите се извършва след предварителна писмена заявка на представител на Възложителя и се извършва до адрес: гр. Русе, ул. „Цариград“ №7. Срокът за изпълнение на конкретните доставки е по офертата на Изпълнителя, но не повече от 48 часа от заявката.

           

 

URL: https://app.eop.bg/today/361846

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД