Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5509158

Публикувана на: 26.01.2024

Краен срок: 05.02.2024

Прогнозна стойност: 69500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет

Уникален номер на поръчката: 00268-2024-0001

 Предметът на обществената поръчка е: „Предоставяне на електронни съобщителни услуги за нуждите на Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет“, по две обособени позиции.
Обществената поръчка включва предоставяне на електронни съобщителни услуги за нуждите на Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет, по две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Предоставяне на електронни съобщителни услуги чрез обществени мобилни мрежи по стандарт GSM и UMTS с национално покритие за нуждите на ДАБ при МС“;
Обособена позиция № 2: „Предоставяне на електронни съобщителни услуги чрез фиксирани мрежи за нуждите на ДАБ при МС и териториалните ѝ поделения и пренос на комуникационни данни от РПЦ – гр. София до РПЦ – с. Баня, общ. Нова Загора“.
С настоящата обществена поръчка следва да бъде избран изпълнител, с когото да бъде сключен договор за възлагане на обществена поръчка, за всяка от обособените позиции самостоятелно.

URL: https://app.eop.bg/today/354988

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД