Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5927282

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: 101004.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА

Уникален номер на поръчката: 02882-2024-0001

Целта на настоящата обществена поръчка е избор на изпълнител за извършване на строителни дейности за изграждане на фотоволтаична  електроцентрала за собствено потребление и продажба с обща мощност до 118,82 kW, монтирана  върху покрива на съществуващa сградa с кадастралeн идентификатор 07079.619.18.7, собственост на ПГ по Механоелектротехника  и електроника- гр. Бургас.
Изпълнението на предмета на обществената поръчка включва доставка на електроинсталационни материали и оборудване и изграждане на фотоволтаична инсталация/система с фотоволтаични панели върху покрива на сградата и обхваща изпълнение на следните дейности:

  • Доставка на електроинсталационни материали в това число фотоволтаични панели, инвертори, алуминиеви профили, клеми и крепежи, както и принадлежностите към тях, кабели и всички необходими електроматериали.
  • Изграждане на конструкция за фотоволтаична инсталация разположена на покрива на сградата на  ПГ по Механоелектротехника  и електроника- гр. Бургас.
  • Монтажни дейности, включващи – монтаж  на конструкция за фотоволтаични панели, монтаж на 188 бр фотоволтаични панели и свързване на соларен кабел в тръба, монтаж на инвертори – 2 бр.; изработка и монтаж на табло по схема; монтаж на заземителна инсталация и др.
  • Настройка, тестване и пускане в експлоатация на фотоволтаичната инсталация.
  • Провеждане на 72-часова проба при експлоатационни условия на изградената фотоволтаична система.
  • Обучение на двама служители на Възложителя по отношение на експлоатацията на фотоволтаичната инсталация.
  • Гаранционно обслужване на изградената фотоволтаична инсталация.
  • Отстраняване на появили се дефекти и недостатъци на изградената фотоволтаична система и/или нейните компоненти, съгласно оферираните гаранционни срокове от участника, заложени в техническото му предложение.

За постигане на изискваната генерирана мощност ще са необходими 182 бр. фотоволтаични панели „тип 1“ с мощност 575Wp, свързани към два броя 50kV инвертора.
Отделно се предвижда доставка и монтаж на нови 6 бр. фотоволтаични панели „тип 2“  с мощност 545Wp, които следва да се монтират към съществуващата вече фотоволтаична система, изпълнена от 20 бр. фотоволтаични панели 545Wp, свързани с инвертор 10kV.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към настоящата документация Техническа спецификация – Раздел II.

Категорията на строежа е шеста (VI-та/ съгласно чл.137, ал.1 от ЗУТ и чл.12 от Наредба №1 от 01.07.2003г. за номенклатура на видовете строежи.
За обекта има издадено Разрешение за строеж с №10 от 26.01.2024г., издадено от Община Бургас.

URL: https://app.eop.bg/today/374082

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД