Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5811996

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 161880.08 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КАРНОБАТ

Уникален номер на поръчката: 00190-2024-0006

Предметът на обществената поръчка предвижда избор на изпълнител/и за извършване на строителни и монтажни работи на сгради на социалните заведения КСУ ,,Ахинора“, с. Искра, Защитено жилище, с. Искра и Дом за пълнолетни лица с деменция, с. Огнен на територията на Община Карнобат, разделени на три обособени позиции.
 Обособена позиция № 1: ,,Извършване на строителни и монтажни работи на сграда на КСУ ,,Ахинора“, с. Искра, община Карнобат“
 Предвижда се избор на изпълнител за извършване на строителни и монтажни работи на гараж, дървен навес, беседка и вътрешни помещения на КСУ ,,Ахинора“, с. Искра. Предвидените строителни и монтажни работи включват препокриване на покрив на гараж и боядисване, нова обшивка на дървен навес и беседка, във вътрешните помещения е предвидено демонтаж и монтаж на канализационни тръби, настилка с теракот, облицовка с фаянс по стени, доставка и монтаж на PVC ламперия за стени, настилка с ламиниран паркет, шпакловка и боядисване и др.
 Обособена позиция № 2: ,,Извършване на строителни и монтажни работи на сграда на Защитено жилище, с. Искра, община Карнобат“
 Предвижда се избор на изпълнител за извършване на строителни и монтажни работи на покрив, фасади и баня на Защитено жилище, с. Искра. Предвидените строителни и монтажни работи включват демонтаж и монтаж на обшивка на покрив, грундиране с битумен грунд, обшивка с битумна хидроизолация, доставка и монтаж на битумни керемиди, подмяна на топлоизолация на фасада, грундиране, боядисване, настилка с гранитогрес, демонтаж на дървена дограма, монтаж на PVC дограма, облицовка с фаянс по стени в баня, настилка с теракот, боядисване с латекс и др.
 Обособена позиция № 3 ,,Извършване на строителни и монтажни работи на сграда на ПЛД, с. Огнен, община Карнобат“
 Предвижда се избор на изпълнител за извършване на строителни и монтажни работи на покрив, фасади и баня на Дом за пълнолетни лица с деменция, с. Огнен. Предвидените строителни и монтажни работи включват демонтаж и монтаж на интериорни врати, настилка с балатум, боядисване, външна мазилка и др.
 

URL: https://app.eop.bg/today/372943

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД