Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5953810

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 61675.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2024-0017

Поръчката включва доставка и изработване на медицински бланки и формуляри по утвърдени образци за нуждите на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД.
Обект на настоящата обществена поръчка е „ДОСТАВКА” по смисъла на чл.3, ал.1, т.2 от ЗОП. Правно основание за откриване на процедурата: Възложителят открива възлагането на поръчката на основание чл.187, ал.1 от ЗОП.
Мястото за изпълнение на поръчката: гр. София, бул. „Тотлебен” № 21, Склад „Технически материали”на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД . 
В предложената цена следва да са включени всички дейности и материали необходими за изпълнението на предмета на поръчката, разходите по доставката на бланките и формулярите до адреса на Възложителя, както и разходите за всички материали необходими за изработването им.
Единичната цена се представя с точност до втория знак, след десетичната запетая. Изпълнителя изработва и доставя заявените за изработване формуляри и бланки в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на съответната заявка по имейл и в количеството посочено в нея от Възложителя.
В заявката ще бъдат упоменати вида и броя на заявените формуляри.
Възложителят ще заявява периодично и в различен обем от посочените в техническата спецификация бланки и формуляри, като си запазва правото да не заявява от всички видове.
Максималната стойност на договора за изпълнение на обществената поръчка не може да надвишава 61 675 лева без ДДС.  Участниците следва да се съобразят с това обстоятелство при попълването си на ценовото предложение, в противен случай ще бъдат отстранени от участието си в обществената поръчка.
Срокът на валидността на офертата е  60 дни, считано от крайния срок за подаване на офертите.
При сключване на договора за изпълнение на обществената поръчка, участникът, определен за изпълнител, представя гаранция за обезпечаване изпълнението на договора в размер на 2% от стойността на договора без ДДС.
На основание чл. 181, ал. 2 от ЗОП, оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор.
 

URL: https://app.eop.bg/today/378408

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД