Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5483249

Публикувана на: 17.01.2024

Краен срок: 31.01.2024

Прогнозна стойност: 53333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

Уникален номер на поръчката: 00028-2024-0002

Предмет на поръчката е предоставяне на услуги на междуградска телефония за нуждите на МРРБ за срок от 24 месеца, както следва: предоставяне на фиксирана телефонна услуга, заедно с допълнителни услуги, позволяваща осъществяването на комутируеми връзки в корпоративна група от мрежата на оператора, както и осъществяване на връзки към други фиксирани и мобилни мрежи на територията на Република България, съгласно изискванията на Възложителя.
Услугата включва:
Oсигуряване на фиксирана телефонна услуга, съгласно специфичните условия и технически изисквания, описани в Техническата спецификация, заедно с определен пакет от допълнителни услуги, включително получаване и изпращане на факсимилни съобщения за директните телефонни постове и абонатните постове от собствените телефонни централи на Възложителя както и предоставянето на специални номера, чрез които абонатите са достъпни за своите крайни потребители чрез негеографски номер.
Обем на поръчката:

  • 107 броя обикновени телефонни линии;
  • 1 бр. ISDN PRA, организирани в автоматичен вход с 500 бр. публични номера на адрес София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 17-19.

URL: https://app.eop.bg/today/313837

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД