Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5174168

Публикувана на: 16.08.2023

Краен срок: 30.08.2023

Прогнозна стойност: 34848.20 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПЪРВА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА СОФИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00830-2023-0007

 Предметът на обществената поръчка е доставка на хигиенни материали за нуждите на ПСАГБАЛ „Света София“ ЕАД за срок от 12 /дванадесет/ месеца. Поръчката е разделена на две обособени позиции. Всеки участник може да участва за една или за всички обособени позиции. Участниците следва да оферират всички номенклатурни единици включени в съответната обособена позиция за която участват. Не се допуска участие по отделни номенклатурни единици включени в позициите. В случай, че участник не предложи продукт по една или повече номенклатурни единици включени в съответната обособена позиция, то той се отстранява от участие по тази обособена позиция. Обособените позиции и номенклатурните единици са подробно описани в техническата спецификация.
 Доставката на хигиенните материали следва да се извършва в срок до 3 /три/ работни дни, считано от датата на подаване на заявка от страна на Възложителя. Заявените количества се доставят франко склада на Възложителя, в рамките на работното време от 8,00 до 15,00 часа. Всички доставяни стоки следва да бъдат придружени със сертификати за качество и произход и да бъдат с остатъчен срок на годност минимум 60% от срока на годност обявен от производителя.
Срокът за рекламация от страна на Възложителя при некачествена или непълна доставка е 14 дни, а отстраняването на недостатъците от страна на изпълнителя е в срок от 2 дни, считано от датата на приемане на рекламацията.
 Началната дата за изпълнение на поръчката по отделните обособени позиции е както следва:
За първа обособена позиция – начална дата - 08.10.2023г.;
За втора обособена позиция – начална дата - 03.10.2023г.
Подробно описание на предмета на обществената поръчка, методиката за оценка на офертите, изискванията към личното състояние и критериите за подбор на участниците, както и указанията за подготовка на офертите и провеждане на процедурата са налични в прикачените файлове към обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/318745

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД