Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5953758

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 64500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЪРВОМАЙ

Уникален номер на поръчката: 00646-2024-0007

Осигуряване за нуждите на звено за поддържане на улична мрежа при Община Първомай на асфалтова смес и емулсия, материалите, влагани при производството, на които, следва да съответстват с изискванията, посочени в Техническата спецификация.
Поръчката е разделена на две обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Доставка чрез покупка на асфалтова смес”

Обособена позиция № 2: „Доставка чрез покупка на емулсия”
Настоящата обществена поръчка е с прогнозна стойност в размер на 65 000 (шестдесет и пет хиляди) лева без ДДС или 78 000 (седемдесет и осем хиляди) лева с ДДС, осигурена от бюджета на Община  Първомай, разпределена по обособени позиции, както следва:

            - Обособена позиция № 1 – 64 500 (шестдесет и четири хиляди и петстотин) лв. без ДДС;
            - Обособена позиция № 2 – 500 (петстотин) лева без ДДС.
С отчитане на прогнозната стойност на Обособена позиция №1, възлагането на поръчката ще се извършва по реда на Глава Двадесет и шеста „Събиране на оферти с обява” от ЗОП.
С отчитане на прогнозната стойност на Обособена позиция №2 – 500 лева без ДДС, общата стойност на поръчката – 65 000 лв. без ДДС, както и факта, че прогнозната стойност на Обособена позиция №2 е под 20 на сто от общата стойност на поръчката и с оглед разпоредбата на чл.21, ал.6 от ЗОП, за възлагането на поръчката по Обособена позиция №2 е приложима нормата на чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП за директно възлагане.
Срокът на сключения договор започва да тече от датата на подписването му и е за срок от 1 /една/ година или до достигане на максималната му прогнозна стойност по всяка от обособените позиции, в зависимост от това, кое от двете събития настъпи по-рано. В случай, че към момента на подписване на договора,  Община Първомай има действащ договор, сключен за доставки с идентичен предмет, то настоящият влиза в сила след прекратяването му/изтичане на срока му, за което Възложителят уведомява Изпълнителя.
Поръчката ще се изпълнява на отделни доставки/партиди. Срокът за доставка на отделните партиди е 2 работни дни от деня на подаване на заявката. В този срок Изпълнителят е длъжен да осигури необходимото количество асфалтова смес, за което възложителят е подал заявка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/379161

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД