Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5462262

Публикувана на: 09.01.2024

Краен срок: 19.01.2024

Прогнозна стойност: 16000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00210-2024-0001

      Основната цел на обществената поръчка е да се подпомогне оптимизирането на имиджа на ШБПС в общественото пространство, както и да се анализира интереса, информираността и нагласите на гражданите спрямо ШБПС като цяло. 
      Обществената поръчка включва следните дейности:

  • Провеждане на Национално представително проучване сред населението над 18 годишна възраст в България. Изследването следва да покрива както градско, така и селско население. Проведени най-малко 1000 ефективни интервюта, осъществени чрез пряко стандартизирано интервю по телефон;
  •  Изготвяне на технически доклад за начина, методите и етапите на провеждане на допитванията, сурови данни в Excel или SPSS, едномерни и двумерни статистически разпределения по основни социално-демографски и сегментационни характеристики;
  • Изготвяне на аналитичен доклад на български и английски език с основни изводи, анализ на степента на информираност и нагласите на населението, както и заключения и препоръки за комуникирането на ШБПС.

URL: https://app.eop.bg/today/347478

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД