Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5500282

Публикувана на: 23.01.2024

Краен срок: 02.02.2024

Прогнозна стойност: 80000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ДИАНАМЕД 2001" ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01341-2024-0001

Предметът на обществената поръчка е избор на оператор за отпечатване, опаковане, персонализиране и предоставяне на ваучери за храна на работници и служители от Медицински център ,,Дианамед 2001  ЕООД.
Предметът на поръчката следва да бъде изпълнен в съответствие с изискванията на приложимото действащо законодателство, Техническата спецификация – неразделна част от настоящата документация и условията на възложителя.
Обект на поръчката: Обектът на настоящата обществена поръчка е извършването на услуги по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.
Срокът на договора за изпълнение на поръчката е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на сключване на договор за изпълнение на обществената поръчка или до достигане на максимално определената от възложителя стойност, в зависимост от това кое от двете обстоятелства настъпи първо;
          Срок за изпълнение на доставките – максималният срок за изпълнение на доставките е до 5 (пет) работни дни, считано от банковия превод по изпратената от Изпълнителя проформа - фактура, включваща номиналната стойност и възнаграждението по отпечатването на ваучерите за храна на хартиен носител, както и за администриране (стойност на пластиката и сумата за зареждане) на ваучери за храна на електронен носител. Номиналната стойност се превежда по специални банкови сметки, открити на територията на страната от операторите,  при доставчици на платежни услуги, наречени „ваучери за храна“, като превода се извършва по банков път по посочената от него банкова сметка.

  • Ваучерите се предоставят от доставчика, придружени с оригиналната фактура.
  • Място на изпълнение – доставката на ваучерите се извършва на адрес: град Ямбол, ул. Панайот Хитов” № 30.

  Срокът на валидност на офертите е 6 (шест) месеца, считано от крайния срок за получаване  на офертите. С подаването на оферти се счита, че участниците се съгласяват с всички условия  на възложителя, в т.ч. с определения от него срок на валидност на офертите и с проекта на договор.
Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 5 % от стойността на договора без ДДС.

Изпълнителят избира формата на гаранцията измежду една от следните:
         1.парична сума внесена по банковата сметка на Възложителя;
         2.банкова гаранция;
         3.застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на Изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/354425

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД