Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5791138

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 235000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00094-2024-0010

В обхвата на обществената поръчка се включват строителни дейности в сградата на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД по вътрешен текуш ремонт: боядисване на тавани, стени и въздуховоди в помещенията, подмяна на подова настилка, подмяна на осветителни тела, подмяна на ел. ключове и контакти, подмяна на врати и подмяна на мивки и плочки /подови и стенни/; подмяна на вътрешни водопроводни и канализационни тръби, моноблок, смесители за мивка и душ в санитарните помещения в сградата, както и направа на куфари от гипсокартон около вентилация и водосточни тръби. Изпълнението на горните СМР-та е във връзка с отчитането на реалните потребности от извършване на вътрешни текущи ремонти в сградата на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД (поради морално остаряване на голяма част от вътрешната инфраструктура на болницата – болнични стаи, санитарни, помощни и обслужващи помещения, кабинети, операционна зала) и с цел постигане на комфортна болнична среда в отделните структурни звена на лечебното заведение. Сградата е на 4 етажа и един сутеренен етаж. Предвидено е строителните дейности да се извършат на втори, трети и четвърти етаж.
Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка е представено в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368936

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД