Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5778553

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 19.03.2024

Прогнозна стойност: 100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛУКОВИТ

Уникален номер на поръчката: 00369-2024-0012

„Техническа поддръжка и текущ ремонт на улично и парково осветление на територията на гр. Луковит, с. Пещерна и с. Дъбен, община Луковит“.
Изпълнението на обществената поръчка включва дейностите, които са свързани с извършването на техническа поддръжка и текущ ремонт на улично и парково осветление на територията на община Луковит, с. Пещерна и с. Дъбен, а именно:
Извършване на ежемесечна поддръжка и текущ ремонт с цел достигане на нормално техническо състояние на наличното улично и парково осветление на територията на община Луковит, с. Пещерна и с. Дъбен, след изрично възлагане от Възложителя и в рамките на определените бюджетни и други средства за дейността, в съответствие с действащите нормативни актове и техническите спецификации за материалите и съоръжения.
Текущ ремонт на улично и парково осветление включва констатиране и отстраняване на повреди по кабелни и въздушни линии, съоръжения и елементи на изградената мрежа за улично осветление на територията на Община Луковит, с. Пещерна и с. Дъбен, като при аварийни ситуации се извършват незабавно аварийно-възстановителни работи, целящи възстановяване на минимално ниво на обслужване след възникване на аварийни ситуации за нуждите на Община Луковит, с. Пещерна и с. Дъбен.
Текущият ремонт се осъществява чрез отстраняване на констатирани отделни повреди по мрежата от кабелни и въздушни линии на уличното осветление, управляващи и разпределителни касети за улично осветление, кутии по стълбове и тела за улично осветление.
При необходимост - извършване на ремонт на елементи от техническата инфраструктура.
При аварийни ситуации се извършват незабавно аварийно-възстановителни работи, целящи възстановяване на минимално ниво на обслужване след възникване на аварийни ситуации.

URL: https://app.eop.bg/today/366642

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД