Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5496751

Публикувана на: 22.01.2024

Краен срок: 05.02.2024

Прогнозна стойност: 137239.72 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОЛНИ ДЪБНИК

Уникален номер на поръчката: 01071-2024-0001

С проекта се прилагат благоустройствени мероприятия, решава се устройството на територията и озеленените площи в съответствие със специфичните за проектирането правила и нормативи. Съгласно техническият проект е предвидено екопътеката да следва трасето на съществуващ черен път. След оформяне трасето на екопътеката ще бъдат поставени пътеуказателни и информационни табели и пана, ще бъдат обособени места за отдих и представяне на местни легенди и природни забележителности.
Трасето на екопътеката преминава по земен път с обща дължина 4 300 м. На места трасето е непроходимо и там се налага прочистване на растителността, след което се разполага лесопарковото обзавеждане. За целта са проектирани изцяло нови архитектурни елементи, изработени от естествени материали (дърво, камък, метал), както и цялостна информационна система.
Обемът на предвидените СМР е изчерпателно определен по вид и количество в техническия проект. Дейностите, предмет на строително-монтажните работи, са детайлно описани в количествената сметка към проекта.

При извършване на СМР ще се ползва наличната инфраструктура – пътни връзки и подходи.
При изпълнението на еко пътеката не трябва да се нарушава околната среда. Намесата е само на определените в проекта места.

URL: https://app.eop.bg/today/351481

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД