Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5541061

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПАЗАРДЖИК АД

Уникален номер на поръчката: 00027-2024-0004

Предмет на обществената поръчка: „Доставка на диагностична и терапевтична система за транскраниална магнитна стимулация за репетитивно стимулиране на кортикални и периферни нерви за нуждите на МБАЛ Пазарджик АД“Изпълнението на поръчката обхваща: Доставка на диагностична и терапевтична система за транскраниална магнитна стимулация за репетитивно стимулиране на кортикални и периферни нерви, монтаж, въвеждане в експлоатация, извършване на настройки, техническо изпитване на апаратурата, съгласно изискванията на производителя и обучение на персонала на Възложителя за работа с апаратурата.
Участниците в процедурата за възлагане на обществената поръчка задължително оферират и доставят разрешена за употреба „апаратура”, на територията на Република България, по реда на Закона за медицинските изделия /ЗМИ/. Предлаганата апаратура трябва да отговаря на всички поставени за него изисквания в Техническата спецификация, да притежават всички необходими обозначения, маркировки и други данни, в съответствие с действащото в страната законодателство и да са придружени от всички необходими документи, съгласно изискванията на българските и съответните международни норми и стандарти. 
Апаратурата следва да е нова, неупотребявана, не е рециклирана, не е демо оборудване и да е произведена след 1.01.2023г.
Срок за изпълнение на обществената поръчка: Срок предложен от участникът в техническото предложение. Като максималният предложен срок е 60 календарни дни след Възлагателно писмо от страна на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/361376

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД