Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5374947

Публикувана на: 07.12.2023

Краен срок: 20.12.2023

Прогнозна стойност: 4000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО-БОРИНО"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0519

Предметът на обществена поръчка включва услугата по осигуряване и подмяна на резервни части за двигателите и конструкциите на БМТ и аксесоари към тях, стопанисвани от ТП „ДГС – Борино”, а именно 5 броя БМТ. Поддръжката включва цялостната диагностика и ремонт, вкл. заточване на ножове, смяна на вериги, ремонт на горивоподкачаща помпа, ремонт на маслена помпа, смяна на свещи, профилактика, центровка и др.
Преди пристъпване към  ремонт изпълнителят следва да извърши пълна диагностика на машината. При необходимост от влагане на резервни части, след одобрение от Възложителя, Изпълнителят следа да осигурява и монтира същите. Резервните части следва да са нови, оригинални и/или съвместими със съответната марка/модел машина.
Диагностиката и ремонтът следва да бъде извършван в срок от 3 (три) до 10 (десет) работни дни, считано от деня на заявката.
Описание на машините по вид, марка и модел се съдържа в Техническа спецификация – Приложение № 1 от документацията.
Участникът следва да декларира наличието на разположение на минимум един сервизен пункт (сервиз/работилница и/или магазин/офис), в който ще бъдат извършвани услугите по поддръжка на машините, като посочи и точния административен адрес на който се намира същия. Сервизния пункт следва да бъде на разстояние не-повече от 80 км. от с. Борино.
 

URL: https://app.eop.bg/today/346996

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД