Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5787827

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 198437.02 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ЧИРПАН Сдружение

Уникален номер на поръчката: 04853-2024-0001

Предвижда се реконструкция и преустройство на вече съществуващи сгради като се създаде Културно информационен център под наслов „Чирпан – традиции, култура и природа“.
За нуждите на проекта ще се премахнат съществуваща масивна постройка от тухли от южната фасада на сградата. Запазеният сграден фонд- състоящ се  от главна сграда – паянтова дървена постройка с пълнеж от плътни тухли, и второстепенна сграда – масивна сграда от зидани керамични плътни тела се преустройват. Предвиждат се дейности по облагородяване на сградата с цел осигуряване на достъпна среда за хора с намалена подвижност, както и подобряване на достъпа до сградата от посетители. В главната сграда ще  се обособят следните помещения: Информационен център, офис, коридор и два броя санитарни помещения- едно от които съгласно изискванията за достъпна среда. Второстепенната сграда ще се преустрои в мултифункционална зала за нуждите на центъра.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368986

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД