Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5511973

Публикувана на: 30.01.2024

Краен срок: 15.02.2024

Прогнозна стойност: 99900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00566-2024-0004

Поръчката по ОП-1 е за услуги по отпечатване в тираж от 50 до 500, във формат А4, А5 и В5, подвързия и доставка на спортно-научни периодични списания, дипляни, брошури, плакати, календари и книги за нуждите на Научно издателство НСА ПРЕС на НСА.
Поръчката по ОП-2 е за услуги по печат и доставка на представителни и административни документи като дипломи за висше образование, европейско дипломно приложение, свидетелство за професионална квалификация, удостоверения – СДК НСА, удостоверения  за квалификационни кредити на учители, свидетелство за професионална квалификационна степен (ПКС) на учители, удостоверения за български език НСА, Диплома за ОНС „Доктор „ и „Доктор на науките“, главна книга ОКС бакалавър, главна книга ОКС магистър, главна книга за ПКС ,  главна книга за сдк /спорт/  , главна книга за сдк /педагогика/, книга за регистриране на дипломи, книга за регистриране на дипломи за сдк за удостоверения, книга за регистриране на дипломи за сдк за свидетелства, документи за записване – студентска книжка, папка опис и амбулаторни карти, луксозна представителна папка и други, за Учебен отдел на НСА.
Видовете и количеството материали, предмет на поръчка, ще се определят от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ според конкретната му необходимост и финансови възможности.
ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ ще е задължен за своя сметка и на свой риск да доставя заявените материали до НСА „Васил Левски“, София, Студентски град – Ректорат, опаковани в подходяща опаковка, предпазваща от увреждане.

URL: https://app.eop.bg/today/356047

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД