Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5940307

Публикувана на: 03.04.2024

Краен срок: 16.04.2024

Прогнозна стойност: 123336.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КУБРАТ

Уникален номер на поръчката: 00803-2024-0009

Предметът на обществената поръчка е „Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект: „Основен ремонт на тротоарни площи на територията на гр. Кубрат по три обособени позиции:
Обособена позиция № 1 Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект: Основен ремонт на тротоарни площи на ул. „Княз Борис I“ № 1 - около сградата на Община Кубрат;
Обособена позиция № 2 Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект: „Основен ремонт на тротоарни площи – подобект:  ул. „Цар Освободител“ с обхват от О.Т. 206 до О.Т. 208“, подобект: ул. „Добруджа“ с обхват от О.Т. 209 до О.Т. 208“ и подобект: ул. „Страцин“ от к-ще с ул. „Добруджа“ до к-ще с ул. „Люлин планина“;
Обособена позиция № 3 Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект: „Основен ремонт на тротоарни площи на част от ул. „Цар Освободител“ в ПИ инд. № 40422.505.3175 и в ПИ инд. № 40422.505.814“
Обектите са четвърта категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 4, б. „а“ от ЗУТ и чл. 8, ал. 1, т. 2 от Наредба № 1/ 30.07.2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.
Дейностите, които ще се извършат по време на изпълнението на всяка обособена позиция са: 
Дейност 1 - Изготвяне на работен проект
Проектът следва да предостави цялостна концепция за обновяване на обекта и да послужи за пълно изясняване на необходимите строително-монтажни работи за реализацията му.
Дейност 2 - Изпълнение на СМР
Изпълнението на строително-монтажните работи, предвидени в проекта, започват след подписване на Протокол образец 2 за откриване на строителната площадка и приключват с подписване на Акт Образец 15, съгласно Наредба № 3 от 31 юли 2003г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
Изпълнителят следва да изготви геодезическо заснемане на обекта, в необходимия обхват и съдържание за издаване на удостоверение по чл. 54а, ал. 3 от ЗКИР за своя сметка.
Дейност 3 - Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на строителството, съгласно одобрения проект, в съответствие с изискванията на ЗУТ и подзаконовите нормативни актове за неговото прилагане и подписване на всички актове и протоколи по време на изпълнение на СМР, съгласно ЗУТ и Наредба № 3 за съставяне на актове и протоколи по време на строителство, посещение на обекта по време на авторски надзор, консултации на строителната площадка при изпълнение на обекта.
Подробно описание на обектите на поръчката и изискванията към изпълнението им са посочени в Техническата спецификация - Приложение № 1, представляваща неразделна част от документацията за обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/377877

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД