Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5927297

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 132039.73 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - АЙТОС ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01308-2024-0002

ТЕКУЩ РЕМОНТ НА ПОКРИВ НА ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЕ НА МБАЛ- ГР. АЙТОС
Предвижда се разваляне стари керамични капаци и керемиди включително сваляне на материалите, демонтаж стара дървена обшивка, демонтаж стара дървена конструкция вкл. извозване на строит. отпадъци, направа и разваляне на кофраж за стоманобетонови пояси. Доставка подготовка и монтаж на армировка за пояси, доставка и полагане на бетон В20 за пояси, доставка на мет. профил  SНS 120х120х4мм, доставка на мет.профил RНS 200х120х6мм, доставка мет. зкладн.част-250х200х6мм.50бр, монтаж на стоманени греди, монтаж на закладни части-планки 250х200х6.
Предвижда се, направа на нова дървена обшивка по покрив, полагане водонепропосклива мембрана, заковаване дървени летви за керемиди, наковаване на нови рендосани челни дъски, покриване с нови керемиди, покриване била и ръбове с нови капаци, лакиране на челни дъски, обшивка покриви, корнизи, улами, и поли с поц. ламарина, обшивка със самозал. лента около комини, доставка и монтаж на улуци от поц. ламарина, доставка и монтаж на водост. тръби ф100мм, доставка и монтаж на водосточно казанче, доставка и монтаж на ъгъл за улуци, доставка и монтаж изхвъргач за вод. тръби, доставка и монтаж тапи за улуци, доставка и монтаж есове от поцинк.ламарина, направа изравнителна замазка за наклон, направа и полагане битумен грунд, хидроизолация с два усилени пласта воалит на газопламъчно залепване, направа на декоративна мазилка по чела, натоварване и извозване на строителни отпадъци.
Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Раздел 1 - Техническа спецификация и Количествената сметка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/374534

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД