Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5532044

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ХРИСТО СТАМБОЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01011-2024-0002

отделение  по диализно лечение  в  МБАЛ”Д-р Христо Стамболски“ ЕООД ” гр.Казанлък”, съгласно изготвена  техническа  спецификация  / Приложение 1 /.
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV): 33692800 - описание: Разтвори за диализа.
            Важно! Предлаганите продукти да отговарят на Европейското законодателство. Съответствието с това изискване се доказва чрез представяне на заверени копия на - „СЕ” марка – декларация на производителя, че продуктът е съобразен с основните изисквания на Европейското законодателство в областта на здравето, безопасността и опазването на околната среда или еквивалентен.

           2.Възложителят обявява настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка на основание чл.20, ал.3, т.2 от ЗОП. Провеждането на горепосочената процедура гарантира в най-голяма степен публичността на възлагане на настоящата обществена поръчка, респективно прозрачността при разходването на финансовите средства, целта на закона, като се защити обществения интерес и едновременно с това - да се насърчи конкуренцията, като се създадат равни условия и прозрачност при възлагането на поръчката.
За неуредените в настоящите указания условия по провеждането и възлагането на поръчката, се прилагат разпоредбите на Закона за обществените поръчки (ЗОП), Правилника за прилагане на закона за обществените поръчки (ППЗОП) и приложимите подзаконови, национални и международни нормативни актове, съобразно предмета на поръчката.
     3. Прогнозната стойност  в размер на 65 000,00 лева без ДДС е  формирана при условията на чл.21  ал.1 от ЗОП и представлява сбора от  50000,00 лв. (прогнозна стойност на доставките)  и 15000,00 лв. по предвидената опция  за увеличаване на стойността.
      Стойността на договора може да бъде променена на основание чл.116 ал.1 т.1 от ЗОП, в случай , че  при последваща обявена процедура със същия предмет не е излъчен изпълнител на поръчката, ще е необходимо доставките от този изпълнител да продължат, тъй като доставката от друг би довела до значителни затруднения на възложителя при лечението на пациенти. Допустимото увеличение е с не повече от 30%.
          4.Поръчката да бъде изпълнявана в съответствие условията на Възложителя:
- разтворите да се доставят периодично (след подадена заявка) в разфасовките , посочени в Приложение №1;
- качествата на консумативите да отговарят на нормативните уредби;
- своевременно да се осигурява информация за предлаганите продукти;
- изпълнителят на поръчката  осигурява за своя сметка транспорта на доставката до мястото на изпълнение на поръчката, съблюдавайки условията на транспортиране предвидени в законовите разпоредби.
- изпълнителят е длъжен при основателно поискване да възстанови количеството или замени некачествените консумативи/разтвори/.
- оферираните цени са задължителни за целия срок на изпълнение на поръчката ;
- срок за заплащане на доставките - 60 дни от датата на издаване на данъчна фактура, поради неритмично финансиране и наложен месечен лимит на плащане от НЗОК
            5.  Срока на договора е 12 месеца – считано от датата на сключването му.
            6. Място на изпълнение – Отделение по  диализно лечение в МБАЛ „Д-р  Христо  Стамболски „ ЕООД ,гр. Казанлък , ул.  Старозагорска № 16
 

URL: https://app.eop.bg/today/356677

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД