Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5010878

Публикувана на: 08.06.2023

Краен срок: 21.06.2023

Прогнозна стойност: 14000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

Уникален номер на поръчката: 00270-2023-0023

С цел осигуряване и поддържане на изискуеми хигиенни условия в сградите и прилежащите площи на обект „Шабла“, гр. Шабла и стопанство „Евксиноград“, гр. Варна, обекти предоставени за ползване и управление на администрацията на Министерския съвет, следва да бъдат извършени дейности по дезинфекция, дезинсекция и дератизация (ДДД), както и мероприятия по растителна защита. Те имат за цел унищожаване или намаляване числеността на вредителите (патогенни микроорганизми, членестоноги и гризачи), както и прогонване на влечуги, които могат да бъдат причинители, преносители и резервоари на заразни болести по хората и животните.
Сгради на стопанство „Евксиноград“, гр. Варна, който подлежат на ДДД са: ресторант, кухня, бар на хотел „Тунела“, стаи и общи части на хотел „Тунела“, винарска изба, сграда „Счетоводство“, сграда „Манастира“, бунгала и вили, спортен център, термоцентрала и перално отделение, с прилежащи паркови и тревни площи.
Мероприятията по растителна защита са за чемширови насаждения с 11 дка разгърната площ, които се нуждаят от обработка срещу пеперуда Cydalima perspectalis и над 100 броя кестенови дървета с различна големина, които се нуждаят от обработка срещу кестенов листоминиращ молец Cameraria ohridella.
Сградите на обект „Шабла“, гр. Шабла, които се подлежат на ДДД са „Добруджански двор“ (кухня, ресторант и хотелска част) и вили „Море“, с прилежащи паркови и тревни площи.
Срокът за изпълнение на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписването му, като дейността „растителна защита“ за кестеновите дървета и чемшировите храсти, находящи се в стопанство „Евксиноград“ започва не по – рано от 01.07.2023 г.

 

URL: https://app.eop.bg/today/307721

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД