Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5781620

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 22.03.2024

Прогнозна стойност: 188081.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00277-2024-0015

В обхвата на обществената поръчката са включени дейности по изпълнение на строително-монтажните работи (СМР), които се извършват в съответствие с част трета „Строителство“ от Закон за устройство на територията (ЗУТ).
Обектът на СМР: „ТОПЛОЗАХРАНВАНЕ И АБОНАТНА СТАНЦИЯ ЗА ЖИЛИЩНА СГРАДА С МАГАЗИНИ И ПОДЗЕМЕН ГАРАЖИ, НАМИРАЩА СЕ В УПИ XVIII-71, 72 (ПИ С КИ 68134.1106.363), КВ. 67, М. „Ж.К. РАЗСАДНИКА-КОНЬОВИЦА“, РАЙОН „КРАСНА ПОЛЯНА“ ГР. СОФИЯ“ е трета категория строеж съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3 от ЗУТ. Строежът попада в трета група съгласно Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя.
Обстоятелствата, свързани със започване, изпълнение и приемане на СМР, и въвеждане на Обекта в експлоатация, се удостоверяват със съставяне и подписване от участниците на съответните актове и протоколи съобразно Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
Техническото изпълнение на строителството трябва да бъде изпълнено в съответствие с изискванията на приложимата нормативна уредба, в т. ч. ЗУТ и подзаконовите нормативни актове към него, техническите спецификации на вложените в строежа строителни продукти, материали и оборудване и минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на СМР.
Подробна информация относно изискванията към изпълнение на обществената поръчка се съдържат в Техническата спецификация, приложена към преписката на обществената поръчка. Видовете строително-монтажни работи, които подлежат на изпълнение, и техните количества са описани в приложената за остойностяване Количествена сметка по Образец и Инвестиционен проект. В чертежите, част от Инвестиционния проект, се съдържа допълнителна информация за спецификата на конкретния Обект. 
 

URL: https://app.eop.bg/today/365535

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД