Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5518510

Публикувана на: 06.02.2024

Краен срок: 19.02.2024

Прогнозна стойност: 295309.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВЕОЛИЯ ЕНЕРДЖИ ВАРНА ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00421-2024-0001

Изпълнението предмета на поръчката е свързано с извършване на аварийни  строително-монтажни работи, изкопни и възстановителни работи по топлопроводи и топлопроводни отклонения на лицензионната територия на „Веолия Енерджи Варна“ ЕАД в град Варна.
Дейностите се извършват в съответствие изискванията на Възложителя, определени в Техническата спецификация Раздел I от документацията за участие на обществената поръчка.
Видовете дейности, които ще се извършат и прогнозните количествата, са посочени в количествено-стойностни сметки (КСС) - Образец № 3.1 към Образец на Ценовото предложение - Образец № 3.
Всички материали доставка на Изпълнителя, необходими при изпълнение на дейностите следва да бъдат включени в ценовата му оферта.

При възникване на необходимост от изпълнение на дейности или доставка на материали, които не са обхванати в КСС, цените се договарят допълнително, като за база служат договорените ценообразуващи показатели: средна часова ставка, допълнителни разходи за труд, разходи за транспорт и механизация, доставно - складови разходи за материали, печалба.

URL: https://app.eop.bg/today/354779

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД