Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5321223

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 29.11.2023

Прогнозна стойност: 105400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РДПБЗН) - Варна

Уникален номер на поръчката: 05690-2023-0003

Извършване на строително ремонтни работи в сградите на РДПБЗН - Варна, както следва:
1. Строително-монтажните работи в сградата на  РДПБЗН-Варна на адрес: гр. Варна, бул. ,,Сливница“159. Предвидени са следните дейности:
Остъргване на компрометираната мазилка в стаите и коридора; остъргване на мазилката на тавана в една от стаите; демонтаж на дървените врати и дървената дограма, демонтаж на дървена ламперия; сваляне на тапети в две помещения; премахване на подова настилка-балатум; полагане на заздравяващ грунд по стари основи; шпакловка по стени и таван при остърганата мазилка; нанасяне на дълбокопроникващ грунд преди боядисване; боядисване двукратно с латекс; доставка  и монтаж на нова PVC дограма, доставка и монтаж на дървени врати; полагане на винилова насилка  с первази, ъгли и тапи в 6 помещения; циклене и лакиране на съществуващ дървен паркет; събиране на отпадъци и извозване на определените от Община Варна места.
2. Текущи ремонти в сградата на сектор СОД към РДПБЗН-Варна.
Имота се намира в м-ст „Малка чайка“, кв. Аспарухово , гр. Варна.  Ще се извършат следните дейности: Остъргване на компрометираната мазилка в стаите и коридора; демонтаж на дървена дограма на два прозореца; демонтаж на дървена ламперия; демонтаж на фаянсови плочки; демонтаж на осветителни тела; полагане на заздравяващ грунд по стари основи; шпакловка по стени и таван при остърганата мазилка; нанасяне на дълбокопроникващ грунд преди боядисване; боядисване двукратно с латекс; монтаж на нови фаянсови плочки; доставка и монтаж на осветителни тела; доставка  и монтаж на нова PVC дограма за два прозореца; доставка и поставяне на тротоарни плочки с широчина 60 см. за изолиране на сградата; доставка и монтаж на улуци, водосточни тръби и др.; събиране на отпадъци и извозване на определените от Община Варна места.
3. Ремонти в ОЦ към РДПБЗН-Варна. 
Сградата се намира в гр. Варна, ул. „д-р Л. Заменхоф“ №38. Представлява масивна постройка на три етажа и сутеренен етаж. Предвидени са следните дейности: Остъргване на компрометираната мазилка в стаите; премахване на подова настилка-ламиниран паркет; полагане на заздравяващ грунд по стари основи; шпакловка по стени при остърганата мазилка; нанасяне на дълбокопроникващ грунд преди боядисване; боядисване двукратно с латекс; полагане на ламиниран паркет мин. 8мм. с первази, ъгли и тапи в  стая-дежурна; събиране на отпадъци и извозване на определените от Община Варна места.
4. СМР в с
градата на РСПБЗН-Вълчи дол се намира в гр. Вълчи дол, ул. „Ал. Стамболийски“ №44, област Варна. Ще се извършат следните дейности: 
Остъргване на компрометираната мазилка в гаражно помещение по стени и тавани; демонтаж на 4 бр. дървени врати; демонтаж на фаянсови плочки; полагане на заздравяващ грунд по стари основи; шпакловка по стени и таван при остърганата мазилка; нанасяне на дълбокопроникващ грунд преди боядисване; боядисване двукратно с латекс; монтаж на нови фаянсови плочки; доставка  и монтаж на нови алум. врати с брави, с уплътненители и поставяне с пяна;  обръщане при нови врати и при гаражна врата; събиране на отпадъци и извозване на определените от Община Вълчи дол места.

URL: https://app.eop.bg/today/343781

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД