Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5269823

Публикувана на: 03.10.2023

Краен срок: 13.10.2023

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЧЕТВЪРТА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "ФРЕДЕРИК ЖОЛИО КЮРИ"

Уникален номер на поръчката: 02024-2023-0001

Избор на оператор за отпечатване и доставка на ваучери захрана съгласно Наредба № 7/09.07.2003 г. на МТСП и МФ за нуждите на IV ЕГ „Фредерик Жолио-Кюри”, гр.Варна,
Услугата, предмет на възлагане по настоящата обществена поръчка, включва следните основни дейности: При изпълнение на поръчката следва да се изработят, отпечатат и доставят ваучери за храна, използвани като средство за замяна от работещите служители в търговски обекти, осъществяващи дейност в съответствие с изискванията на Закона за храните, с които операторът (изпълнителят) има сключени договори за обслужване, за нуждите на IV Езикова гимназия  „Фредерик Жолио-Кюри”, гр.Варна.
Изисквания към ваучерите:
Ваучерите за храна трябва да са с номинали 1, 2, 3,  5 , 10 и 20 лева, в зависимост от направената поръчка на ваучерите.
Ваучерите за храна следва да се приемат като средство за разплащане в не по- малко от общо 10 (десет) обекта, от които от 3 вериги за търговия с хранителни продукти и готови храни с национално покритие, всяка от които с не по-малко от 1 (един) обект с адрес, попадащ в териториалния обхват на гр.Варна, включително магазини за хранителни стоки, супермаркети, хипермаркети и др., осъществяващи дейност в съответствие с изискванията на Закона за храните / обекти п чл.2, ал.2 от Наредба № 7/09.07.2003 г. на МТСП и МФ, с които участниците имат сключен договор.
Забележка: Под „ Търговска верига с национално покритие “следва да се разбира търговска верига с обекти в най-малко 5 (пет) града на територията на Република България
Ваучерите трябва да притежават най-малко пет способа на защита срещу фалшифицирането им, и да отговарят на техническата спецификация описана в настоящата документация.
Ваучерите са с двумесечна или месечна периодичност на отпечатване и доставяне, след предварителна заявка от страна на Възложителя.
Реквизитите на ваучерите за храна, следва да съответстват на реквизитите подробно описани в чл. 22, ал. 2 от Наредба № 7 от 09.07.2003 г. на МТСП и МФ.

URL: https://app.eop.bg/today/333444

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД