Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5927312

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 202364.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ОРЯХОВО

Уникален номер на поръчката: 00491-2024-0007

„Инженеринг - проектиране, строителство и авторски надзор за обект: „Довеждащ път от Клетка №1 на РДНО – Оряхово до обект „Инсталация за предварително третиране на смесено събран битов отпадък и компостираща инсталация за разделно събран зелен отпадък“, разположени на територията на община Оряхово“

Предметът на поръчката включва извършване на инженеринг - проектиране, строително-монтажни работи и авторски надзор, предаване на обекта с Констативен акт (образец 15) за установяване годността за приемане на строежа от Наредба № 3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, подписан без забележки и гаранционна поддръжка на обекта, съгласно действащото законодателство и в унисон с разработения и одобрен инвестиционен проект.
При изпълнението на настоящата обществена поръчка следва да се извършат следните дейности:
Дейност 1 – Изготвяне на технически проект
Проектът следва да предостави цялостна концепция за реализация на обекта и да послужи за пълно изясняване на необходимите строително-монтажни работи за реализацията му.
Дейност 2 – Изпълнение на СМР
Изпълнението на строително-монтажните работи, предвидени в техническия проект, започват след подписване на Протокол образец 2 за откриване на строителната площадка и приключват с подписване на на Акт Образец 15. Изпълнителят отстранява проявени дефекти през гаранционните срокове на строежа.
Дейност 3 – Авторски надзор
Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на строителството съгласно чл. 162 от ЗУТ и Наредба №3 за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
Пълно описание на дейностите в обхвата на поръчката се съдържа в Техническата спецификация – Приложение №1.

 

URL: https://app.eop.bg/today/374932

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД