Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5781673

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 35000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - СЛИВЕН

Уникален номер на поръчката: 00033-2024-0001

ОП е за събиране на оферти с обява по глава 26 във връзка с чл. 20 ал. 3 от ЗОП. Цел на поръчката - да осигури медикаменти по спецификация на ЦСМП-Сливен, с оглед  дейността му - спешна медицинска помощ до евентуално сключване на рамково споразумение за тези медикаменти от ЦОПСЗ. 
Критерий за провеждане на ОП - "икономически най-изгодна оферта", съгласно предложената от участниците цена на медикаментите /чл. 70 ал. 2 т. 1 от ЗОП/. Условията за представяне на ценовата оферта са описани в спецификацията на Възложителя, който е изготвил документация за участието им. 
В заявлението участниците изразяват изрично съгласието си с клаузите на проекто-договора, който е с времетраене 12 месеца от влизането му в сила.
Ако рамковото споразумение на ЦОПСЗ се сключи ПРЕДИ подписването на договора по настоящата ОП медикаментите, които рамковото споразумение засяга се изключват.
Ако рамковото споразумение е подписано СЛЕД сключването на договора се прилага разпоредбата на ГЛАВА 9-та чл.9 т .5.  от проекто-договора към настоящата ОП.

URL: https://app.eop.bg/today/368092

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД