Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5760124

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: 80000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПАЗАРДЖИК АД

Уникален номер на поръчката: 00027-2024-0005

Предмет на обществената поръчка: „Абонаментна поддръжка и доставка на допълнителни услуги и лицензи на приложни програмни продукти, изграждащи болничната информационна система на МБАЛ Пазарджик АД”
Вид на обществената поръчка: по реда на чл. 20, ал. 3, т. 2  от Закона за обществените поръчки (ЗОП).
Срок за изпълнение на обществената поръчка: Срокът  е 12 ( дванадесет ) месеца, считано от датата на сключване на договора за абонаментно  сервизно  обслужване  на  специализиран   софтуер  и закупуване  на  нови лицензи   при съпровождащи  дейности,  върху който „МБАЛ Пазарджик” АД е придобила лицензни права. В случай, че към датата на изтичане на договора, Възложителят не е провел нова обществена поръчка със същият предмет, действието на настоящият договор се запазва при същите условия до провеждането на нова обществена поръчка и сключването на нов договор, но не повече от 2 месеца.
Място на изпълнение - Място на изпълнение е „МБАЛ Пазарджик” АД- гр. Пазарджик, ул. Болнична №15.
Прогнозната стойност на поръчката - по реда на глава двадесет и шеста от ЗОП е 80000,00 лв. (осемдесет хиляди) без ДДС, за период от 12 (дванадесет) месеца и е в зависимост от потребностите и финансовата обезпеченост на Възложителя. Участникът няма право да представя варианти на офертата.

URL: https://app.eop.bg/today/364840

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД