Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5937040

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 12.04.2024

Прогнозна стойност: 72470.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф.Иван Митев ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00870-2024-0009

Поръчката е с предмет: Предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ ЕАД и включва 4 /четири/ обособени позиции:
Обособена позиция № 1 Сключване на застраховка „ИМУЩЕСТВО" на електронно оборудване на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ ЕАД.
Обособена позиция № 2 Сключване на застраховка „ИМУЩЕСТВО на сградния фонд и апаратурата на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ ЕАД.
Обособена позиция № 3 Сключване на задължителна застраховка „Професионална отговорност“, съгласно Закона за здравето за лечебното заведение и лицата, упражняващи медицинска професия в СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ ЕАД, на основание Постановление 208/2018г. за приемане на Наредба за задължителното застраховане на лицата, упражняващи медицинска професия.
Обособена позиция № 4 Сключване на задължителна застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите и застраховка Автокаско на МПС, ползвани от СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ ЕАД.

На основание чл. 187, ал. 2 от ЗОП възложителят предвижда оценката на техническите и ценовите предложения на участниците в настоящата процедура за възлагане да се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор.
 

URL: https://app.eop.bg/today/376166

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД