Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5234634

Публикувана на: 11.09.2023

Краен срок: 21.09.2023

Прогнозна стойност: 69990.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАЗЛОГ

Уникален номер на поръчката: 00914-2023-0026

„Предоставяне на консултантски услуги за подготовка на документи във връзка с процедурите по реда на глава шеста на Закона за опазване на околната среда (ЗООС) и Закона за  биологичното разнообразие (ЗБР) за инвестиционно предложение „Изграждане на ски писта „Кулиното II” и ски лифт в ски зона „Кулиното“, в землището на гр. Разлог“

В обхвата на обществената поръчка е включено предоставяне на консултантски услуги за изпълнение на процедури по реда на глава шеста - ОВОС и оценка за съвместимост с предмета и целите на опазване на защитените зони за инвестиционно предложение :„Изграждане на ски писта „Кулиното II” и ски лифт в ски зона „Кулиното“, в землището на гр. Разлог, община Разлог, област Благоевград“ Дейностите, включени в предмета на настоящата обществена поръчка са подробно описани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията на поръчката.

 

URL: https://app.eop.bg/today/329034

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД