Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5289246

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 13.11.2023

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСТВО

Уникален номер на поръчката: 00062-2023-0059

„Извозване на битови и промишлени отпадъци в метални контейнери, разделно събиране и извозване на отпадъци от хартия и картон, стъкло и пластмаса“ Събиране, транспортиране, временно съхранение, предаване за третиране, рециклиране, оползотворяване и/или обезвреждане на отпадъци от ИУЕЕО /излязло от употреба електрическо и електронно оборудване/, включващa три обособени позиции, както следва:
- Обособена позиция 1: „Извозване на битови и промишлени отпадъци в метални контейнери, до 20 /двадесет/ работни дни в месеца от УНСС до площадка за депониране на битови и промишлени отпадъци“.
- Обособена позиция 2: „Разделно събиране и извозване на отпадъци до 4 /четири/ работни дни в месеца от хартия и картон, стъкло, пластмаса съгласно чл. 33, ал. 14 във връзка с ал. 2 от разпоредба на Закона за управление на отпадъците“.
- Обособена позиция 3: „Събиране, транспортиране, временно съхранение, предаване за временно третиране, рециклиране, оползотворяване и/или обезвреждане на отпадъци от ИУЕЕО/ излязло от употреба електрическо и електронно оборудване/“.

Таг: скраб, скрап

URL: https://app.eop.bg/today/335788

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД