Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5811665

Публикувана на: 21.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 20000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДЪЛГОПОЛ

Уникален номер на поръчката: 00127-2024-0002

Утвърдената транспортна схема е подробно описана в техническата спецификация (т.ч. маршрути и разписания). Изпълнението на предмета на обществената поръчката ще се осъществява в пълно съответствие с утвърдените маршрути и маршрутни разписания от Общинската транспортната схема от квотата на Община Дългопол. Утвърдените и съгласувани маршрути и маршрутни разписания, както и подробно описание на автобусните линии за маршрута на движение, автоспирки и разписания, както и изискванията за изпълнението на превозите са представени като приложения към Техническата спецификация на възложителя, част от настоящата обява
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката са съгласно техническата спецификация, проекта на договор, техническото предложение, както и в съответствие с действащото законодателство, уреждащо обществения превоз на пътници по утвърдени транспортни схеми.

URL: https://app.eop.bg/today/372532

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД