Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5934672

Публикувана на: 01.04.2024

Краен срок: 12.04.2024

Прогнозна стойност: 95000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ

Уникален номер на поръчката: 00122-2024-0007

При изпълнение на поръчката следва да се предоставят ваучери за храна на хартиен и електронен носител за нуждите на Община Червен бряг, използвани като средство за замяна от работещите служители в търговски обекти, осъществяващи дейност в съответствие с изискванията на Закона за храните, с които операторът (изпълнителят) има сключени договори за обслужване.
Ваучерите за храна трябва да са с номинали 1, 2, 5, 10 и 20 лева, в зависимост от направената поръчка на ваучерите. Ваучерите трябва да притежават най-малко пет способа на защита срещу фалшифицирането им, и да отговарят на техническата спецификация описана в настоящата документация.
Относно режима за издаване на хартиени и електронни ваучери следва да се съблюдава § 25 от Преходни и заключителни разпоредби към Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 г., с който е направено изменение на Закона за корпоративното подоходно облагане. Началната дата на предоставяне на електронни ваучери следва да се съгласува от Изпълнителя писмено с Възложителя, при спазване на разпоредбите на Закона за корпоративното подоходно облагане и свързаните нормативни актове.

Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация и проекта на договор, приложени към документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/376409

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД