Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5797437

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 89664.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КРУМОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00467-2024-0005

В предмета на настоящата обществена поръчка е включена доставката на принадлежности за еднократна употреба предназначени за контакт с храни за нуждите на Домашен социален патронаж (ДСП) гр. Крумовград, филиалите към него в с. Аврен, с. Егрек, с. Поточница и с. Токачка, ученическите столове, учебните и социалните заведения на територията на община Крумовград, а именно доставка на: плик с дръжки 27/50, прозрачен плик без дръжки с вместимост 1 кг, вилици, лъжици, кутии  правоъгълни  с  прикачен капак ПП – 0,500 мл - топлоустойчиви, кутии кръгли с отделен капак ПП – 0,500 мл – топлоустойчиви и кутии кръгли с отделен капак  - 0,250 мл ПП – топлоустойчиви. 
  Предвид спецификата на настоящата обществена поръчка възложителят залага прогнозни количества на доставяните принадлежности за еднократна употреба, включени в предмета на поръчката. Количествата са посочени в техническата спецификация, неразделна част от документацията за обществената поръчка, като същите са прогнозни и не ангажират възложителя с цялостното им усвояване при сключване на договор. Закупуването на артикулите ще се определя съгласно възникналите нужди на възложителя.
  ВАЖНО!!! Количествата на отделните артикули на принадлежностите за еднократна употреба са ориентировъчни и са в зависимост от потребностите на възложителя. Доставките ще се извършват с предварителна заявка от страна на Възложителя.
  Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370392

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД