Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5278537

Публикувана на: 17.10.2023

Краен срок: 30.10.2023

Прогнозна стойност: 49571.80 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РАЙОН "МЛАДОСТ"

Уникален номер на поръчката: 01264-2023-0014

Обхватът на услугите, включени в предмета на обществената поръчка включва отпечатване и доставка на ваучери за работно облекло (дрехи и профилактични обувки) за нуждите на служителите, работещи в общинските детски ясли, детски градини и  детска кухня на територията на Столична община – район „Младост“, във връзка с чл. 34 от Колективен трудов договор № СОА22-ДГ56-239 от 18.03.2022 г.
Прогнозният брой единични комплекти е 118 (сто и осемнадесет) броя.
Номиналната стойност ваучерите, които се полагат на всеки служител е в размер на 420 лв. /четиристотин и двадесет/ лв. като на основание чл. 46, ал. 1, т. 2 от ЗДДС върху тази стойност не се начислява ДДС.  Ваучерите за работно облекло и профилактични обувки трябва да бъде с номинална стойност от 10 лв. и 20 лв., като вида и броя на ваучерите и съответните номинални стойности се определят в заявката на Възложителя, да са с едногодишен срок на валидност след датата на конкретно направената заявка от страна на Възложителя за съответния брой ваучери  като всеки единичен комплект ваучери трябва да бъде поставен в единичен плик, кочан или книжка, изготвени съгласно заявката на Възложителя, по която се прави доставката. Отпечатаните ваучери  за работно облекло и профилактични обувки трябва да могат да се ползват в търговски обекти на територията на гр. София.
Поради прогнозния характер на посочените по-горе количества същите не представляват нито минимално, нито максимално количество на купюрите (ваучерите) по заявките, които Възложителя ще заяви за доставяне през периода на изпълнение на договора.
При изпълнението на договора Възложителят ще заявява такива количества и видове купюри (ваучери), от каквито има нужда с оглед на числеността на персонала си в рамките на действие на договора. В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на настоящата обществена поръчка са подробно описани в Техническата спецификация, приложена към настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/336568

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД