Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5791178

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ

Уникален номер на поръчката: 00590-2024-0006

Предметът на поръчката е изпълнение на услуги по упражняване на надзор в строителството по смисъла на Закона за устройство на територията (ЗУТ) по време на изпълнение на обект РЕКОНСТРУКЦИЯ НА УЛИЦИ И ПОДМЯНА НА ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА С.ЙОАКИМ ГРУЕВО, ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ».
Строителният надзор се изпълнява в задължителния обхват съобразно изискванията на ЗУТ, изискванията на Наредба № 2/31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, Наредба №3/31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, с отчитане на изискванията на Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти и всички законови и подзаконови нормативни актове в областта на строителството в България. При упражняване на строителния надзор консултантът изпълняване функцията на Координатор по безопасност и здраве, съгласно Наредба № 2 от 22.03.2004 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при изпълнението на строително - монтажни работи.
Следва да се има предвид, че настоящата услуга обхваща и следва да обезпечи законосъобразното изпълнение на СМР по време на реализиране на пълния инвестиционен проект, за изпълнението на който ще бъде сключен договор за възлагане на изпълнението след провеждане на отделна обществена поръчка. 
 

URL: https://app.eop.bg/today/368835

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД