Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5358770

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 12.12.2023

Прогнозна стойност: 9600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ - ГР.ВРАЦА

Уникален номер на поръчката: 00145-2023-0150

Възлагането на обществената поръчка има за цел да бъде сключен договор за абонаментно следгаранционно техническо сервизно обслужване на системи за гарантирано непрекъсваемо електрозахранване (СГБНЕ), състоящи се от дизел-генератор, ABP и UPS, монтирани в Обединен осигурителен архив“, бул. „Мито Орозов“ № 59 на ТП на НОИ - Враца, включително осигуряване на сервизно обслужване чрез доставка на резервни части и консумативи за абонираните машини и съоръжения.
Обект на поръчката е услуга по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП. Обект на Обект на абонаментната следгаранционна поддръжка е СГБНЕ, включваща машини и съоръжения както следва: 1 бр. дизел-генератор, 1 бр. автоматично включване на резерва, 1 бр. непрекъсваемо захранване (ДГ, АВР и UPS) и всички периферни и обслужващи съоръжения и устройства (ел. табло, захранващи кабели и др.). СГБНЕ подробно е описана в Приложение 1 (местоположение, модел, количества и др.), като гаранционния срок на същата е изтекъл на 26.03.2016 г.
Поръчката включва извършване на тримесечни, планови и извънпланови технологични операции по обслужването на СГБНЕ, като се изпълняват минимално необходимите дейности за поддържане на доброто им техническо състояние съгласно Приложения № 2 и 3 към настоящите технически спецификации, както и аварийно обслужване при необходимост, което е свързано с осигуряване на резервни части и консумативи, както и влагането им с цел възстановяване работоспособността на съответната система.

URL: https://app.eop.bg/today/346136

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД