Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5798294

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 28.03.2024

Прогнозна стойност: 300000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Уникален номер на поръчката: 01255-2024-0002

Предмет на настоящата обществена поръчка е извършването на ремонтни строително-монтажни работи по части Архитектурно – строителна (АС), Водоснабдяване и канализация (ВиК), Електроинсталации (ЕЛ), Отопление и вентилация (ОВ), Покривни и хидроизолационни работи и Дограма. Ремонтните дейности по обхват включват ремонт на помещения по под, стени и тавани; ремонт на санитарни помещения; ремонт и подмяна на дограма и стъклопакети; ремонт на покриви – плоски с хидроизолация и скатни с дървени конструкции и керемиди (в т.ч. тенекеджийски работи, полагане на топло и пароизолации); ремонт на фасади; ремонт и подмяна на водопроводни тръби; ремонт на електрически инсталации; ремонт на ОВ инсталации, ремонт и подмяна на ВиК отклонения и ревизионни шахти в имоти; ремонт на огради.
Ремонтните строително-монтажни работи се извършват в имоти публична и частна общинска собственост на територията на район Възраждане – Столична община.
Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка е представено в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/367942

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД