Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5934599

Публикувана на: 29.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 97502.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СМОЛЯН

Уникален номер на поръчката: 00092-2024-0007

Обект на настоящата обществена поръчка е предоставянето на услуга по смисъла на чл.3, ал.1, т.3 от Закона за обществените поръчки („ЗОП“), с наименование: „УПРАЖНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ВЪТРЕШНА ВОДОСНАБДИТЕЛНА МРЕЖА НА С. МОМЧИЛОВЦИ, ОБЩИНА СМОЛЯН“.
Тъй като съгласно одобрения инвестиционен проект и издаденото разрешение за строеж е предвидено вътрешната водоснабдителна мрежа да се изгради на 2 /словом: два/ самостоятелни етапа по смисъла на т.45 на § 5 от Допълнителните разпоредби („ДР“) на Закона за устройство на територията („ЗУТ“), изпълнението на настоящата обществена поръчка е разделено на 2 /словом: две/ обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Упражняване на строителен надзор при изпълнение на I строителен етап, част от обект/строеж: „Реконструкция на вътрешна водоснабдителна мрежа на с. Момчиловци, община Смолян““; и
Обособена позиция № 2: „Упражняване на строителен надзор при изпълнение на II строителен етап, част от обект/строеж: „Реконструкция на вътрешна водоснабдителна мрежа на с. Момчиловци, община Смолян““.
Предмет на договора за изпълнение на обществената поръчка в частта на всяка обособена позиция е предоставянето на услуги, свързани с упражняването на строителен надзор по смисъла на чл.166, ал.1 от ЗУТ при изпълнението на строителни работи на етапа по обособената позиция, част от обекта/строежа, в съответствие с изготвения и одобрен за него инвестиционен проект, техническото задание, техническата оферта, договора за строителството и останалите изисквания съгласно договора за изпълнение на обособената позиция и въвеждане на етапа по обособената позиция, част от обекта/строежа, в експлоатация чрез квалифицирани специалисти, определени за надзор по съответните проектни части.

URL: https://app.eop.bg/today/376515

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД