Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5931024

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: 30990.54 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЯБЛАНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00818-2024-0005

  • Предмет на поръчката: Предмет на обществената поръчка е „Консултантски услуги за управление на проект за: „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност и модернизация на сградата на СУ „Васил Левски“ в гр. Ябланица“ финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, процедура № BG-RRP-007 - „Модернизация на образователна среда”.
  • Изискванията в техническата спецификация се считат за задължителни минимални изисквания към офертите. Неспазването на изискванията по техническата спецификация води до отстраняване на участника. За всеки конкретно посочен в настоящите технически спецификации стандарт, спецификация, техническа оценка, техническо одобрение или технически еталон, възложителят приема и еквивалентно/и такова/такива. За всеки посочен в настоящите технически спецификации конкретен модел, източник или специфичен процес, който характеризира продуктите или услугите, предлагани от конкретен потенциален изпълнител, търговска марка, патент, тип или конкретен произход или производство, възложителят приема и еквивалентни такива.
  • URL: https://app.eop.bg/today/376016

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД